LET OP!

I.v.m. COVID-19 nemen we voor uw en onze veiligheid diverse voorzorgsmaatregelen. Wilt u onderstaande punten voordat u naar de praktijk komt goed doorlezen? Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat we u veilig in onze praktijk kunnen behandelen.

  1. Wilt u contact met ons opnemen als u (milde) gezondheidsklachten heeft? Hieronder valt: neusverkoudheid, keelpijn, kortademigheid, hoesten en/of koorts. Uw afspraak kan dan helaas niet doorgaan. Er zijn speciale "corona-tandartsen". Mocht het nodig zijn, kunnen we ervoor zorgen dat u hier een afspraak krijgt.
  2. Indien u in een verpleeghuis woont of een verstandelijke beperking heeft en in een instelling woont, mag u alleen komen als er de voorgaande 2 weken geen Covid-19 is vastgesteld bij u, andere bewoners of uw verplegers/begeleiders. Mocht het nodig zijn, kunnen wij u verwijzen naar een speciale tandarts. Belt u dus gerust bij klachten of vragen.
  3. Wilt u indien mogelijk alleen naar uw afspraak komen? Als dit niet mogelijk is mag er per persoon (of per kind) 1 begeleider mee naar binnen. Bij familie-afspraken gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing.
  4. Wilt u niet eerder dan 5 minuten voordat u de afspraak heeft de praktijk betreden? Dit vragen wij zodat er niet te veel bezoekers tegelijkertijd in de praktijk aanwezig zijn.
  5. Wilt u zich aanmelden bij de balie en volgt u verder svp de aanwijzingen die in de praktijk gegeven worden. De assistentes zullen wellicht meer vragen stellen dan u gewend bent.
  6. Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar buiten de behandelkamers. In de behandelkamers zullen wij zoveel mogelijk een mondkap en een gezichtsscherm dragen.
  7. Voor het betreden van de praktijk willen wij u vragen om uw handen te desinfecteren. Er staat een paal met een alcoholdispenser voor de ingang van de praktijk. Ook krijgt u van ons voor sommige behandelingen een bekertje met een ontsmettend spoelmiddel, hiermee moet u 60 seconden de mond spoelen.
  8. Er kan op dit moment helaas geen gebruik gemaakt worden van het toilet.
  9. Wilt u na de afspraak de praktijk direct weer verlaten? Als er een vervolgafspraak gemaakt moet worden, wordt u hierover gebeld. Indien er tijd over is, wordt de vervolgafspraak in de behandelkamer gemaakt.
Wij hebben er vertrouwen in u op een veilige manier te kunnen behandelen en zien u hopelijk snel weer in de praktijk!

Huisregels

In onze praktijk gelden bepaalde regels. Als u patiƫnt bij ons wil zijn en blijven, zouden wij het zeer op prijs stellen als u deze regels naleeft.

Bekijk hier de huisregels van Brummans & Fa Tandartsen.